Mindfulness Nieuwegein geeft individuele mindfulnesstrainingen aan volwassenen. Tijdens de individuele bijeenkomsten is er naast het beoefenen van de mindfulnessoefeningen ook tijd en ruimte om in te spelen op de individuele problematiek. Vanuit de mindfulnessfilosofie krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je anders om kunt gaan met dat waar je tegenaan loopt.

Individuele mindfulness bij Mindfulness OosterhoutJe kunt hierbij denken aan:

  • stressreductie
  • versterken van zelfvertrouwen
  • vinden van rust
  • vitaler en fitter voelen
  • zorgelozer in het leven staan
  • meer focus ontwikkelen
  • meer eigen keuzes maken
  • acceptatie van dat wat er is
  • oordeellozer in het leven staan

De originele, individuele mindfulness training voor volwassenen, gegeven door een categorie 1 trainer van de VMBN

Binnen een periode van 12 weken hebben we een intakegesprek en 7 individuele trainingsbijeenkomsten van 1 uur per keer. Wanneer de training is afgerond, plannen we nog een terugkombijeenkomst in. We plannen de afspraken samen, in overleg in. Tussen de afspraken door oefen je zelf thuis met MP3 bestanden die zijn ingesproken door Maud Dijkema van Mindfulness Nieuwegein. Iedere dag oefen je thuis 20 tot 45 minuten. Na de mindfulness training heb je voldoende handvatten om zelf thuis met behulp van de MP3 bestanden de mindfulness te blijven beoefenen.

Praktisch
De individuele mindfulness training voor volwassenen van Mindfulness Nieuwegein kan, vanaf november 2018, iedere werkdag plaatsvinden. De training vindt plaats in de sfeervolle,  ‘Prins Hendriklaan 27’ in Nieuwegein.

 

 

Klantreacties

Ik leef meer met de dag, ik blijf niet meer hangen in gedachten en ik ben veel rustiger geworden. Het is een verrijking voor mijn leven.
Monique
Mindfulness haalt me uit mijn hoofd en opent mijn zintuigen. Valkuilen herken ik sneller en ik kan ze beter naar waarde inschatten.
Jos
Ik kan het spinnenweb van mijn gedachten meer ordenen en ik mag meer gewoon ‘zijn’ zonder alles te willen veranderen.
Petra
Mindfulness geeft mij rustmomenten in mijn drukke bestaan. In deze momenten laad ik weer op.
Joop
Ik heb geleerd dat ik niet steeds achter mijn denken aan hoef te gaan, dat mijn gedachten ook niet altijd de waarheid zijn. Mijn zintuigen zijn meer open, en daar word ik echt vrolijk van.
Marloes
Ik voel me een stuk zekerder, heb meer energie en mijn hoofd heeft weer rust! Ik heb geleerd om in het nu te leven en me niet druk te maken over wat er gebeurd is en wat er nog gaat komen.
Carlijn
Ik heb mezelf beter leren kennen, ik kan nu wat er in en om me heen gebeurt van een afstand bekijken en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Marie-Louise
Ik kan nu voor mezelf bepalen wat wel en wat niet belangrijk is voor mij om me druk over te maken. Ik ben mijn boosheid meer de baas, blijf er niet meer in hangen. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan en het leven is weer leuk.
Jolanda
Ik ervaar meer innerlijke rust, ben me meer bewust van emoties, leer te accepteren en los te laten. De mindfulness voelt voor mij als een verrijking voor het leven. Ik zou het iedereen aan willen raden. Dank, Maud!
Esther
Ik laat me minder beïnvloeden door wat anderen van mijn vinden en van mij verwachten.
Merel
Ik voel me veel rustiger, ben minder gestresst en pieker veel minder.
Angela
Ik slaap beter, ben minder snel geïrriteerd, ga meer van mezelf uit en voel me krachtiger.
Suzan
Ik ‘moet’ minder van mezelf en kan me meer ontspannen. Dank je wel Maud, ik heb heel veel aan de training gehad.
Marianne
Ik heb het idee dat ik weer leef, dat ik niet zo opgeslokt wordt door mijn gedachten.
Marianne
“Ik heb mijn eigen leven weer terug. Doordat ik meer loslaat maak ik meer eigen keuzes. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn eigen leven creëer.”
Wouter
Ik ben erg blij dat ik meer rust in mijn hoofd heb gekregen en meer van kleine dingen kan genieten.
Maaike
Minfulness is niet ‘soft’ of zweverig. Het is juist een erg praktische techniek, toepasbaar bij alles wat je in het dagelijkse leven doet. De sessies van Maud hebben mij meer inzicht gegeven in het eigen functioneren en handvatten om daar desgewenst op andere wijze invulling aan te geven of op te reageren. Maud is een heel integere, rustige en tegelijkertijd heel bevlogen trainer.
Johan
Ik ben anders tegen het leven aan gaan kijken. Ik heb veel meer rust en grip op mijn denken. Ik ben heel blij dat ik deze training gedaan heb.
Robert

mindfulness-voor-bedrijven

Mindfulness voor Bedrijven

Mindfulness in bedrijven leidt tot: energieke, fitte en gezonde medewerkers; minder stress en meer werkplezier; krachtig leiderschap; effectieve communicatie en samenwerking; concentratie en focus; vitaliteit.

Lees meer…

mindfulness-voor-scholen

Mindfulness voor Scholen

Mindfulness biedt een snelle, effectieve en duurzame oplossing bij zowel de problematiek die speelt bij de leerkrachten als bij de kinderen.

Mindfulness Nieuwegein geeft mindfulness op maat aan zowel de leerkrachten als aan de kinderen.

Lees meer…

mindfulness-voor-particulieren

Mindfulness voor Particulieren

Tijdens de individuele bijeenkomsten is er naast het beoefenen van de mindfulnessoefeningen ook tijd en ruimte om in te spelen op de individuele problematiek. Vanuit de mindfulnessfilosofie krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je anders om kunt gaan met dat waar je tegenaan loopt.

Lees meer…