Praktische Informatie

Mindfulness Nieuwegein.

Wat zijn de kosten van de mindfulness training?

Betaal je de training zelf?
Je betaalt € 490,- inclusief 21% btw. Je krijgt korting als de zorgverzekeraar niets vergoedt. Bel of mail me voor de mogelijkheden!

Betaalt je werkgever?
Je werkgever betaalt € 590,- exclusief 21% btw.

Je krijgt voor dit bedrag 8 tot 10 uur individuele training.

Wordt de training vergoed door de zorgverzekeraar?

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulness training, bij een aanvullende verzekering. Vergoedingen variëren van € 350,- tot € 200,-. Kijk bij je eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding. De zorgverzekeraar eist altijd dat de mindfulness trainer categorie 1 trainer bij de VMBN is.

Maud Dijkema van Mindfulness Nieuwegein is categorie 1 trainer bij de VMBN. Dit is een harde eis van de zorgverzekeraar.

Waar en wanneer worden de trainingen gegeven?

Mindfulness Nieuwegein is gevestigd in het sfeervolle monumentale schoolgebouw aan de Prins Hendriklaan 27 in Vreeswijk, Nieuwegein. 

De trainingen worden gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. We leggen de agenda’s naast elkaar om te kijken welke dag en tijden goed uitkomen. Mindfulness Nieuwegein heeft geen wachtlijst. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking en we kunnen elkaar deze week of volgende week al ontmoeten.

Mindful het Najaar in?

Tijd voor stamppot, kaarsen in huis en een wandeling bij windkracht zes. Mindfulness kan je helpen te genieten van dit jaargetijde. Wil je weten hoe? Ook de komende maanden kun je bij Mindfulness Nieuwegein een individuele training volgen!

Neem contact op

Stuur me een bericht of bel me op 06-24264269 voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik denk graag met je mee of mindfulness jou kan helpen!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.